Gebundelde en eenvoudige regeling met de centrale regeling van de DZB

Een belangrijke basis van de succesvolle samenwerking tussen GOLDKRONE, de vakhandelaren en de leveranciers is de centrale afrekening: d.w.z. de centrale verwerking van facturen en betalingen. Het maakt een flexibele financiering van de goederen voor de vakhandelaars mogelijk en zorgt voor een snelle ontvangst van de betaling voor de leveranciers.

Als lid van GOLDKRONE geniet u de voordelen van een internationaal actieve groep bij de aankoop van goederen en profiteert u van goede voorwaarden bij de contractleveranciers. DZB BANK is de schakel tussen de detailhandel en de contractleveranciers bij alle vraagstukken op het gebied van betalingsverwerking, risicoafdekking, kredietbeoordeling en andere bankspecifieke diensten.

Onze partner voor financiën: DZB Bank

Met DZB BANK in Mainhausen vertrouwen we op een ervaren partner voor bankdiensten op maat voor de retailsector. Van centrale afwikkeling tot leningen en girale betalingen: samen maken we het mogelijk.

Gebundelde en eenvoudige afrekening met de centrale afwikkeling van de DZB

Een belangrijke basis voor de succesvolle samenwerking tussen GOLDKRONE, de vakhandel en de leveranciers is de centrale afwikkeling: oftewel de centrale verwerking van facturen en betalingen. Het stelt gespecialiseerde retailers in staat hun goederen flexibel te financieren en ervoor te zorgen dat leveranciers snel betalingen ontvangen.

Als GOLDKRONE-lid geniet u van de voordelen van een internationaal opererende groep als het gaat om de inkoop van goederen en profiteert u van goede voorwaarden bij contractleveranciers. DZB BANK is de schakel tussen retail- en contractleveranciers in alle zaken met betrekking tot betalingsverwerking, risicobescherming, kredietcontroles en andere bankspecifieke diensten.

Altijd online, altijd bereikbaar: de DZB-portal

Houd uw financiën in de gaten: DZB Portal

Houd altijd overzicht in uw financiën. Met het DZB-Portaal heeft u een goed instrument uw financiën te controleren.

Naar het DZB-portaal